Esmorzars
LLESCA o ENTREPÀ FRED
Llesca o entrepà amb embotit o formatge + beguda + cafè
LLESCA O ENTREPÀ CALENT
Llesca o entrepà amb cansalada, llom, txistorra, truita, etc. + beguda + cafè
MENÚ DE FORQUILLA
Callos, peus a la cassola, cua de bou al vi negre, botifarra, llom, cansalada, etc. amb cigrons, mongetes, patates, etc. + pa i beguda + cafè
Menús
MENÚ DIARI 18€
Aquest menú és un exemple del que podem oferir com a menú diari. Tot i així com l’anem canviant, cada dia us oferirem opcions diferents:
Exemple:
· Arrós mar i muntanya.
· Cigronets amb bacallà
· Torrada amb escalivada.
……..
· Mandonguilles amb bolets
· Lluç a la marinera
· Brasa: peus, botifarra b/n, txurrasco, cuixa de pollastre.
………
Varietat de postres a triar.
Pa, aigua, vi i gasosa.
TOT INCLÒS: 18 €
MENÚ RIERA DE TALAMANCA 25€
(dissabtes i festius)
· Coca d’escalivada
· Ravioli de cartxofa gegant amb crema de ceps
· Amanida de formatge de cabra
· Coca de sobrassada i brie
…….
A triar, a la brasa amb guarnició:
· Botifarra blanca, negre, cuixa de pollastre, peus o pluma de porc gallec.
Guarnició: patates fregides casolanes o bé al caliu, cigronets de mura, mongetes o escalivada.
…….
Varietat de Postres a escollir
Pa, aigua, vi i gasosa.
TOT INCLÒS: 25 €
MENÚ CASTELL DE TALAMANCA 29€
(dissabtes i festius)
· Canelons de bolets
· Maxicaneló d’espinacs, panses i pinyons.
· Coca de pernil ibèric
· Amanida de fruita, parmesà i pernil
…….
· Xai o bé conill lletó, o secret a la brasa
· Jarret de vedella amb salsa de bolets
· Bacallà gratinat amb musselina d’all
Guarnició: patates fregides casolanes, cigronets de Mura, mongetes de ganxet o escalivada.
…….
Varietat de postres a triar.
Pa, aigua, vi i gasosa.
TOT INCLÒS: 29€
Plats infantils
· Botifarra amb patates fregides 7,50€
· Escudella (durant l’hivern) 6,00€
· Macarrons 7,00€
· Canelons carn 8,50€
· Llom amb patates 7,50€
· Pollastre amb patates 8,50€
· Escalopa amb patates 7,50€
Suggeriments
Cada dissabte i festius oferim uns 20 suggeriments que anem variant, com:
· Esqueixada de bacallà
· Amanida de favetes i pernil d’ànec
· Porquet cruixent amb confitura de figues
· Galta ibérica al vi negre
· Cueta de rap amb gambes
· Pop a la gallega o a la brasa
· Llonçat madurat 21 dies