Skip to content
VINS NEGRES
- MAIANS. Vi de la casa, de color granat intens amb un gust llarg i persistent. Elaborat per Vins Grau. Maians.
- TOC, un vi jove amb un aroma de fruita molt intens. Suau i molt agradable de beure. Elaborat per la familia SOLERGIBERT d’Artés.
- ABADAL CRIANÇA, un vi potent madurat dotze mesos en roure. Amb un color intens i afruitat. Elaborat per la reconeguda BODEGAL ABADAL, a Horta d’Avinyò.
- ROQUES ALBES, un vi de color cirera, amb un aroma potent, però donant pas a una calidesa molt agraïda. Elaborat al Celler Cooperatiu d’Artés.
- BAROC TALAMANCA, un vi elaborat amb les varietats Merlot, Cabernet i Syrah de color lilós i olor de fruita vermella madura. Molt equilibrat. Mas de Sant Iscle, Sant Fruitós de Bages.
- 5 QUARTERES NEGRES, un vi del Vallès, elaborat a la Vall d’Horta de nostre Parc Natural. Lleuger, refrescant i amb un rerefons de regalèssia.
VINS ROSATS
- MAIANS. Vi de la casa, de gust saborós i fresc, llarg i persistent en boca. Elaborat per Vins Grau. Maians.
- ROSAT MERLOT, intens que recorda gerds i maduixots. Elaborat per Vins Grau. Maians.
VINS BLANCS
- MAIANS. Vi de la casa, jove, afruitat, elegant fresc i lleuger. Elaborat per Vins Grau. Maians.
- RAMÓN ROQUETA, vi afruitat amb notescítriques i minerals. Celler fundat el 1898. El tenim en homenatge a Ramón Roqueta fill i pare de viticultors. Manresa.
- PICAPOLL BLANC, vi d’aromes tropicals (pinya, poma verda, …), sec i àcid. Elaborat amb la varietat autòctona picapoll al Mas de Sant Iscle. Sant Fruitós de Bages.
- 5 QUARTERES BLANC, vi fet al nostre Parc Natural, a la Vall d’Horta (Vallès). Molt fresc, amb una marcada acidesa. Aromes cítrics de pomelo i albercoc.
CAVES DEL PLA DE BAGES
- ARTIUM BRUT RESERVA. Celler Cooperatiu d’Artés.
- GRAN RESERVA GIBERT BRUT NATURE. Cava Gibert. Artés.
- LLUÍS GUITARD BRUT NATURE RESERVA. Celler Cooperatiu d’Artés.